Welkom!

Centraal gelegen in de Périgord Noir op een zeer rustige locatie net buiten een klein dorp ten noorden van Le Bugue ligt dit royale en gezellige landhuis voor 8 personen, een volledig gerestaureerde 18e eeuwse 'maison en pierre' in de typische stijl van de Périgord. Uiteraard beschikt u wel over alle hedendaagse gemakken waaronder Wifi. Het huis - met eigen verwarmd zoutwater zwembad - is schitterend en beschut gelegen op een heuvel met een eigen terrein van 2 hectare waar u werkelijk in alle rust kunt recreëren.

Le Bugue

In het nabij gelegen stadje Le Bugue vindt u alle voorzieningen zoals winkels, terrasjes, supermarkt, restaurants, markt en cultuur. Ook de hoofdsteden van Périgord Blanc (Périgueux), Périgord Noir (Sarlat) en Périgord Pourpre (Bergerac) zijn goed te bereiken (circa 35 kilometer). Binnen dit gebied bevindt zich een uitgebreid aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten (zie ook onnze links pagina).

Rust

Een heerlijk plekje voor wie van de rust en natuur wil genieten en van authenticiteit en comfort houden. Een plek waar het in alle seizoenen goed toeven is!